Gäng söker sexvänner!

Gäng söker sexvänner!

Vi är ett gäng i Östergötland som träffas ofta och har kul tillsammans. Söker killar, tjejer och par som är intresserade av att tillsammans med oss leka och njuta av skön sex. Vi söker er mellan 18 och 38 år, som är fräscha, välskapta mellan benen och har ett fördelaktigt yttre. Killar ska inte ha under 15 cm. Vi är alla under 38 år. Utseendet är viktigt för oss.

Vi är smala och fräscha. Ni behöver inte vara så erfarna utan alla är välkomna som uppfyller våra krav. Endast mjuksex. Ej S/M eller toa. Samlag, sug och slick ska alla ställa upp på. Analsex förekommer ibland. Vi är inga naturister, men träffas alltid nakna för att underlätta för sex. Några av oss gillar nakenbad och vad det kan innebära. Nakenfoto ger förtur. Svarar killar så är nakenfoto ett krav.

Skriv ett svar där ni beskriver er själva, vad ni har för erfarenhet och vad ni vill med ert svar. Hoppas på många svar så att vi blir en mycket större grupp. Gärna svar från unga och oerfarna människor. Ålder från 18 år och uppåt. Diskretion och ärlighet krävs. Sju killar och nio tjejer i Östergötland väntar på många svar.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *