Kvinna söker Kvinna för sex

Kvinna söker Kvinna för sex

Jag är en vacker och trevlig kvinna från Mellansverige som vill träffa dig, en ensam tjej/kvinna (22-39 år), som precis som jag söker en vacker och härlig bisexuell tjej för att utforska nöjet med erotik. Jag är 28 år och arbetar inom finans, är 166 cm, 54 kg och 75C, blond. Jag tränar mycket och gillar att hålla mig i form.

Jag vill utforska tjejsex i en säker miljö i en icke-förpliktande relation där glädje och spänning är viktigast! Gillar att klä mig utmanande och sexigt. Har en stor aptit på rollspel och att leva ut mina fantasier.

Jag har en fantastisk älskare som jag ibland vill ha med för att förbättra den läckra upplevelsen, om du vill dela honom med mig är upp till dig, han är 187 cm, 82 kg, mörk och har en fantastisk kropp. Om du gillar idén, skicka mig ett svar, vi kan sen ringa, träffas på ett mysigt kafé och ta reda på om det här är något att satsa på. Bilder är bra om du har det. (Behöver inte vara naket) Par och män behöver inte svara!! Endast ensamma tjejer!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *