Läckra trekanter med min flickvän

Läckra trekanter med min flickvän

Söker en kille/man som kan vara 100% diskret för vackra, härliga trekanter med min flickvän på 29 år. Vi har erfarenhet av trekanter från tidigare och hon gillar det verkligen, men den här gången kommer hon att bli förvånad:-). Hon har svart långt hår, smala och vackra former, 164 cm lång och väger 65 kg. Endast allvarliga förfrågningar besvaras.

Jag letar efter killar under 25 år eller män över 45 år. De med bilder (och eventuellt telefonnummer) kommer att prioriteras och helst inga falska internetbilder snälla. Svara på vår annons så snart som möjligt!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Ni är precis vad jag sökt! Man 54. Nyfiken och generös. Är ni nyfikna? Skickar gärna äkta bilder. Kent refererar till musiken…inte mitt namn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *