Tjej/par som vill ha återkommande träffar

Hej! Vi är ett par utan barn (hon 26 & han 35) som älskar sex. Båda är mulliga, har rakade kön och ser normala ut (inte som fotomodeller). Den/de vi söker är en BS-tjej eller ett par i Stockholms- eller Uppsala län. Vi bor i Roslagen och har gott om utrymme i vår villa.

Ålder, vikt, utseende osv. bryr vi oss inte så mycket om (bara det stämmer mellan oss), utan bryr oss mer om att ha det trevligt tillsammans. Vi vill hitta tjej/par som vill ha återkommande träffar istället för ett enda ”one night stand” eller bara någon gång om året.

OBS, med ”par” så menar vi inte KK-par! (Det funkar aldrig i längden) Sex är verkligen skönt och vi älskar att njuta av sexleksaker, tjejsex, trekanter, parsex, slick, sug, smek samt andra kända/okända och sköna påhitt, med vissa gränser såklart. Berätta även om dig/er i svaret, ev erfarenheter och kanske önskemål. Vi vill inte ha svar som är två rader text! (om det inte är ditt nummer förstås, för då kan man ju prata istället för att skriva) Hör av dig/er!!!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.