Umgänge i samma rum

Hej på Er Vi tänkte göra ett seriöst försök att hitta ett annat par för trevliga stunder i samma rum. Vi bor i Mellansverige och har tillgång till bil så vi har inga problem att flytta oss runt lite om tycke uppstår. Först så kan vi ju beskriva oss själva lite.

Hon är en brunett med måtten 28/173/60, hon har stora fasta bröst 70 C/D. Hon är mycket social och väldigt omtyckt av alla hon träffar.

Han är blond 34/173/75 och även han mycket social och med en stor dos humor.

Vi är inga direkta ”hemmamänniskor”, utan vi tycker om att vara ute och röra på oss. Vi båda har fasta jobb som vi trivs med. I övrigt så trivs vi riktigt bra med livet och varandra, just därför anser vi oss mogna att testa på nåt sånt här. Det ska tilläggas att vi inte har någon direkt erfarenhet av detta men tanken lockar oss mycket.

Vi skulle vilja träffa ett annat par som är ”runt” vår (25-38 år) ålder men det viktigaste är ändå hur ni verkar vara till sättet. Helst så ser vi att ni är sambo eller dylikt då vi själva är vi sambos. Vi är väl kanske inte i första hand ute efter ett regelrätt partnerbyte utan mer att ha umgänge i samma rum med ett annat par. Sen vad som händer när man väl är där blir kanske något helt annat? Vi är dock inte helt främmande för att ha ”kul” på kanske alla sätt med ett annat par.

Vi föreslår att ni är som oss, tämligen oerfarna på detta med parsex. På så sätt kan vi tillsammans utvecklas och experimentera utan att någon behöver känna sig bortkommen och överkörd. Vi 4 tillsammans sätter gränserna för vad vi tycker är ok. Vi anser att trygghet är viktig och det vill vi också känna inför för ett annat par så vi kommer inte att rusa in i en träff efter ett mail eller två, likaså är inte heller någon ”fika” aktuell innan man vet vilka det är man har att göra med.

Vi är beredda att låta det utvecklas på ett vettigt sätt under en tid tills vi hittar ett fint och trevligt par. Om vi sen bestämmer oss för träff så kommer självklart att tjejerna ha telefonkontakt innan, kanske tidigare för att försäkra oss båda par om att det verkligen finns tjejer. Det är inget som Vi är blyga för, prata i telefon är ju ganska oskyldigt *S*.

En annan sak som ofta kommer upp på tapeten är det här med bilder och så här säger vi om det. Vi har fler bilder som vi endast sänder till folk som vi tror kan vara seriösa. Men hur vet man det? Det är en balansgång som är väldigt väldigt svår. Vi vill precis som alla andra inte hamna med våra ansikten ute på nätet för allmän beskådning. Det tror Vi alla förstår? Nu så tänkte vi spara lite information och ta det i eventuella svar. Hoppas att Ni finns… Vi skriver gärna och mycket så det är bra om ni också har samma stil. Svar som endast är på ett par rader är dessvärre ganska ointressanta och sådana tar Vi oss inte tid att svara på.

Mv. Paret

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. vi är jätte intresserade och vart väldigt tänd o uppspelt av annonsen. Vi är ett par sen 6 år. Mannen amerikan slank muskulös och med djupa bruna ögon fast häck o sexdrift som är hög. Älskar feromoner och använda sin tunga på din vulva o mer. Hans kvinna svensk blond petit med the right moves och en fin rumpa som gillat lite kinky stuff. Vill gärna exprimentera med er . Nu !!helst igår. När kan vi ses om ni är intresserade. Har hus o bil så vi kan röra oss o ta emot besök med.

  2. Hej. Vi är intresserade. Är ett par i 40ålder. Tränat par. Är nya på detta. Men skulle tycka det vore spännande. Kan skicka bilder på oss såklart. Och ni med. Mvh Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *