Bisexuella par eller bisexuell trans sökes!

Bisexuella par eller bisexuell trans sökes!

Jag som söker är en bisexuell kille på 50 år, 183 cm och 95 kg, med en kåt kuk på cirka 16 cm. Jag är ganska oerfaren på sex med killar men har med åren blivit allt mer dragen till att få träffa ett par och bli avsugen av en kille och tjej, eller att jag själv suger av en kille tillsammans med tjejen. Jag tänder även otroligt mycket på en transar i kortkort och högklackade skor. Tanken på att knulla, kela, smeka och suga ett bisexuellt par eller en transa, gärna med välsvarvade och kraftiga ben, gör mig väldigt kåt. Renlighet och diskretion. Bor i Stockholm. Skicka ett sexigt foto.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Jag/vi (min flickvän och jag) söker en trans för trekant och trevliga stunder. Om intresse finns så skickar vi gärna bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *