Men hallå där alla seriösa sexlystna par!

Men hallå där alla seriösa sexlystna par!

Finns det verkligen inga seriösa par där ute? Eller har vi bara haft otur tidigare när vi annonserat och svarat på annonser? Nu, efter cirka ett halvår är vi trötta på alla dess par, som dyrt och heligt lovar att besvara alla meddelanden, samt även skicka foton. För vi har svarat på ett drygt tjugotal annonser, och av alla de så har vi fått kontakt med ett enda par. Det är nästan så man tappar sugen. Därför annonserar vi själva, igen.

Vi är ett lättsamt par Jönköpings län, som söker ett par eller en ensam tjej för spännande sex. Hon är 24 och han 30 år. Vi är inga fotomodeller, men vi ser bra ut. Han är 180 cm lång, muskulös, mörk, orakad och har glimten i ögat. Hon är 165 cm lång, 55 kg, och har en sexig kropp. Även hon är mörk och lång hårig.

Ni behöver inte heller vara fotomodeller, bara ni ser skapliga ut, och är oblyga. Ni bör vara någonstans mellan 20 och 40 år. Vi lever i ett tryggt och stabilt förhållande där ärlighet och öppenhet är självklarheter, precis som i ert förhållande. Vi är inga sexdårar, och är mer hängivna än uthålliga. Det vi är ute efter är bara lite förnyelse i vårt sexliv.

Vi tycker bland annat om porrfilm, underkläder, rakat och mycket slick och sug. Och det vi vill uppleva är exempelvis partnerbyte och gruppsex. Hon har även provat tjejsex, och fick smak av det (ej krav). Vi är väldigt nyfikna och öppna för förslag. Dock ej toa, S/M och dylikt.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *