BS-par sökes!

BS-par sökes!

Ung, smal, lite blyg sambo kille, söker ett par mellan 40 och 55 år, där mannen är bisexuell och kvinnan blir kåt av att se på. Jag har aldrig prövat, men jag längtar efter att få slicka och suga på en kuk. Vi träffas ibland hos er och vi klär av oss direkt. Jag runkar och suger kuken medan kvinnan smeker sig själv och sedan slickar jag fittan men även anus på henne. Ni ska knulla och jag ska slicka fittan medan kuken glider in och ut. När kuken vill spruta sin sperma, kan jag och kvinnan hjälpas åt att suga kuken och förenas i en spermakyss. Jag kan runka min kuk för er eller så får ni hjälpa mig. Hur ni ser ut spelar ingen roll, bara ni är 100% diskreta och friska samt bor i Gävle.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.