Ett par som söker ett annat par för att byta partners under sexet

Byta partner i en avslappnad fyrkant

Vi är Ronny och Lina från Stockholm, är 33 och 35 år och nyligen registrerade för att kunna förverkliga en av våra nyaste sexönskningar. Tanken på att försöka ha sex med ett annat par och byta partners under sexet har inte släppt taget om oss. Och nu har tiden kommit då vi vill prova detta. Till detta behöver vi nu bara det rätta erotiska paret.

Vi har inte haft ett partnerbyte ännu, men är angelägna om att äntligen uppleva det i tryggheten i hemmet. Om vi är överens mentalt och fysiskt så är ni välkomna att besöka oss i vårt chica lilla hus. Vi ser fram emot ert besök, men vi vill börja kvällen långsamt.

Är ni också behagligt avslappnade och vi kommer överens med direkt och även vill vara fyra i sängen? Vi ser till att atmosfären är bekväm för vi vill inte att det ska vara en kinky orgie. Vi vill bara ha avslappnat sexnöje för oss fyra, med byte av sexpartner då och då. Men visst är vi alla i ett rum. Vi kunde lägga mattor på golvet för att ha en stor lekplats för oss.

Vi tror att vi redan är ganska passionerade och vi kommer alla säkert att glömma alla våra hämningar under kvällens gång. Och det är så det ska vara. Vårt kärleksliv som två är helt okej, men lite sexvariation är bra för oss. Vi vill inte planera för långt, men om vi alla får det väldigt roligt så kan vi också tänka oss att upprepa det igen.

Men en sak i taget, vi måste först få kontakt överhuvudtaget. Skriv en meningsfull text till oss så kontaktar vi er omgående.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *