Kåt, vouyer, söker tillsammans med min kille ett par!

Kåt, vouyer, söker tillsammans med min kille ett par!

Tjej 34 år, kåt, vouyer, söker tillsammans med min välutrustade kille på 39 år, ett par där mannen, liksom jag, blir upphetsad av att titta och onanera tillsammans och eller ett par där tjejen gillar att ha två män (ej bisexuella) samtidigt som en annan tjej i sexiga underkläder med kåta blickar och stön studerar allt som händer. Helst vill jag dock slippa vara ensam med vouyeristisk läggning, det är mer spännande att vara två.

Inga ensamma män, men eventuellt en ensam kvinna. Tänk dig detta. Du man och jag med kåt förväntan sitter i var sin fåtölj, du med ett rejält stånd och jag med benen brett isär masserande mig själv. I soffan eller på mattan mellan oss utmanar din tjej och min kille oss genom att undersöka, smeka och smaka på varandra, deras upphetsning stimulerar oss och våra stön hetsar dem till en sensuell intim kärleksakt eller ett villigt härligt knull Hoppas ni finns, ni par som, om kemin stämmer, kan träffa oss då och då, för ju tryggare vi blir desto mera törs vi utmana varandra.

Vi bor i Malmö, så ni i södra Sverige har förtur, fotosvar kommer sedan. Vi har två barn. Jag kommer ursprungligen från Italien och är mörk. Han är svensk, 187 cm lång, 21-22 cm mellan benen och har en fin rumpa. Vi är trevliga, balanserade och kräver 100% diskretion, friskhet och renlighet.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.