Kvinna söker par

kvinna-soker-parJa, ni ser rätt, Kvinna söker par. Ni söker en kvinna att skämma bort och förgylla ert sexliv med. Ni vill bygga upp en pirrande spännande vänskap och träffas då och då. Inget engångssex här inte. Både mannen och kvinnan tar för sig och gillar att vara aktiva i bingen.

Jag har 2 barn och har passerat så det gäller att ni kan tänka er lite äldre kåta milfs som mig.

Ni är rena, fräscha, klär er snyggt och har välbevarade kroppar. Han är inte överviktig medan hon gärna får ha former. Ingen av er röker. Ni ser inte ut som mannekänger och det gör inte jag heller men ni har ”det”. Ni är båda verbala och intelligenta och uppskattar ett trevligt samtal över en bit vällagad mat och något gott att dricka till.

Ni klarar av att hantera såväl förrättsbestick som stavningsregler. Ni anser att presentera sig för en ny bekantskap med gynekologiska bilder är stillöst. Ni föredrar sensualism framför porr och älskar flörten och beröringen, ja själva spelet som leder fram till finalen. Ni är lyhörda och ödmjuka samt trygga i er själva och med varandra. Båda är humanister. Ni har humor, mycket humor, och tar livet seriöst men inte superallvarligt.

Ni känner livsglädje och är tillfreds med er tillvaro. Ni vill bygga en relation för ni har insett att sex bara blir bättre och bättre ju mer vi lär känna varandra. Ni kan tänka er att resa lite för att få dessa mysiga, härliga träffar. Ni letar helt enkelt efter det där vackra, sköna lilla extra. Det okomplicerade och komplicerade men ack så roliga mötet som sex på tre kan vara.

Vilka spännande och underbara brev jag kommer att få!!! Jag längtar redan efter er… just er, Mitt Speciella Par.

Kram

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *