Läcker tjejsex när min man tittar på

Läcker tjejsex när min man tittar på

Vi är ett par 27 och 38 år. Jag (tjejen) vill verkligen knulla en tjej på födelsedagen och ge honom en upplevelse han inte kommer att glömma!! Kan du ha lite trevlig tjejsex med mig framför ögonen på min man? Han kommer att vara extatisk för detta. Han vill se mig ha sex med en annan kvinna!! Han vill bara titta på oss två när vi trivs tillsammans!

Jag har aldrig provat tjejsex själv och är mycket upptänd av det här!!! Det är förmodligen en fördel om du är lite mer erfaren än jag. Tanken gör mig så kåt och dessutom kommer detta att glädja honom jag älskar mest:) Låter det intressant, skicka ett meddelande! Då kan vi två diskutera en stridsplan över en kopp kaffe 🙂

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *