Sex med vår respektive

sex-med-var-respektiveSpännande möten!!

Vi söker ett par där hon är bs att träffa över en god middag, vill i första hand att vi tjejer har det skönt tillsammans, medans männen får njuta av skådespelet. Är oerfaren men har länge drömt om det! Sedan har vi sex med vår respektive medans vi leker med varandra, om sedan gnistan finns kanske kåtheten tar över…. då vet man inte vad som kan hända!!:)) Er ålder bör vara mellan 18-30 år, ej överviktiga och vän med tvål och vatten. Endast bs mellan tjejerna, EJ killarna!!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej jag och min kille är nyfikna på er. Vi har precis börja prata om att par och min kille vill även se mig med en annan tjej. Hör av er till mig på
    kik honmedstilen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *