Par söker en tjej för trekant

Par söker en tjej för trekant

Vill du ha sex med oss i en fantastisk trekant? Vi letar efter en tjej (18 – 30 år) som vill ha sex med oss. Det betyder i princip att vi träffar dig, helst först på en offentlig plats för ett möte med lite prat, varefter vi kan åka hem, dricka och äta, njuta lite och förr eller senare, när alla tre är redo för det, hamnar vi i sängen tillsammans, där vi kan njuta av varandra.

Detta kan vara en engångshändelse eller något som, om det fungerar för alla tre, kan hända igen. Vi är inte intresserade av en flickvän, bara en tjej att ”njuta av” med. Lite om oss: Vi är 33 och 37 år gamla, är mycket självsäkra och har ett underbart sexliv. Vi är inte särskilt kinky, men vi använder vissa sexleksaker. Olika sex ställningar är också alltid välkommet.

Vi har aldrig gjort det här förut, men det är något vi har tänkt på ett tag och verkligen vill prova nu. Kanske detta kan bli möjligt nu? För övrigt så är vi väldigt snälla, sociala och trevliga människor som jag tror att du kommer att gilla. Ömsesidig respekt och diskretion är oerhört viktigt för oss. Om detta är rätt för dig, vänligen kontakta oss med ett svar. Skriv lite om dig själv, bifoga en bild, sen kan vi träffas. Vi ser fram emot det.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *