Vänskap o sex

Vänskap o sexTrevlig kväll/träff
Hejsan! Är ett par som söker annat par för trevlig vänskap o sex. Viktigt för oss är att vi skall kunna umgås på alla plan.. och att sex inte är ”ett måste” varje gång man träffas. Utan trevlig o skoj gemenskap och ”känner” alla för sex så slutar kvällen förhoppningvis med mycket skönt o skoj.

För vår del är det mjuksex snygga kläder..med hångel…slick/sug osv. som gäller. inget ”Hårt” eller liknande. HAn gillar att se sin tjej med andra …men även vara med oxå givetvis… Bor ni i södra delen av landet så men hälsar gärna på o kör en bit…så hela södra delen av landet gärna..hör gärna av er så tar vi en kontakt på telefon ganska omg. efter något mail o några bilder..

kram

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej,vi är par som bor på Åland. Vi också söker vänskap och sex….skicka mail till oss så kan vi se om vi kan ses kanske hos oss över en helg med bra mat,musik,skoj,vin,bastu och annat

    1. jag är sexig kille och ser bra ut ,har stor kuk vill träffa en tjej eller ett par som vill leka .eller två tjejer som vill ha kul Jag har Porsche som jag kan åka till ..kontakta mig..Sms 0707911775

      1. jag är sexig kille och ser bra ut ,har stor kuk vill träffa en tjej eller ett par som vill leka .eller två tjejer som vill ha kul Jag har Porsche som jag kan åka till kontakta mig. Sms 070911775

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.