Par söker par för partnerbyte!

Par söker par för partnerbyte!

Vi är ett par i 30-årsåldern, som är sugna på sex med flera stycken par och partnerbyten. Vi bor i Stockholm och önskar att ni bor närheten. Vi har svarat på några annonser som låtit bra, men aldrig själva fått några svar. Vi har även försökt annonsera tidigare men inte hittat riktigt rätt. Vi har ganska höga krav på er vad det gäller utseende och stil. Vi som söker er är rena och fräscha.

Han är 178 cm, 78 kg, 18 cm, och sprutar mycket. Hon är 162 cm, 60 kg, och som ni kanske ser DDD. Vi är oftast halvrakade bägge två. Vår, dröm är att hitta ett par där han har en mycket stor kuk som sprutar stora satser över bröst och ansikte, samt är mycket uthållig. Hon ska gilla analt, gärna dubbelmackor, och bli sprutad i ansikte och mun. Vi kanske hittar flera kåta par för sexfester och dylikt. Vi gillar även nakenbad och sex i naturen. Porrfilmer och sexiga underkläder kanske kan förgylla tillvaron också.

Även om ni inte stämmer till 100% på våra önskemål, så svara, bara han er uthållig och hon gillar stjärtknull, så kan vi kanske bli vänner. Eventuellt kan ensamma tjejer svara för trekanter, men ensamma killar är ej välkomna att svara, såvida ni inte är extremt uthålliga och välutrustade med minst 25 cm. Hoppas att någon gillar vad ni ser och har läst, och skickar ett svar där ni berättar om era sexfantasier och vad ni är för några och snälla, skicka foton. Maskera om ni vill.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.