Par som vill ha sex

Vi söker par eller en ensam tjej som vill träffas för att ha det lite trevligt och skönt ihop. Vi eftersöker Par som vill ha sex i samma rum, partnerbyte (om det känns ok) 3kant, 4kant. Tjejsex givetvis, då killarna tittar på för att sen få vara med i leken.

Av dig tjej/kvinna eftersöker vi givetvis att du tycker om tjejsex. Gillar du analsex är det ett plus, men inget krav!  Gillar att suga, och du har givetvis inte några problem med att ta satsen i ansiktet, munnen eller över brösten. Ni är någonstans i åldern 30-55. Några extrakilon gör inget för oss. Pratglada och nära till skratt är också välkommet. Sjukdomsfria och renliga är säkert lika stort krav från er som från oss.

Önskemål att kvinnan hos er tycker om eller kan tänka sig analsex, alltså inget krav utan bara önskemål. Bra om ni har plats att vara på annars fixar vi detta. Ingen sex sker mellan killarna, utan bara kvinnan/kvinnorna i centrum. Vid svar så skriv gärna vad ni gillar och kan tänka er, samt vad ni gärna står över + lite om er själva.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *