Par som vill träffa tjej?

Hej! Jag är singel och söker som sådan ett mysigt par att umgås med, inte enbart sexuellt. Vill gärna att vi blir vänner även utanför sängen, men kanske ännu mer med kvinnan. Har absolut ingenting emot att bli god vän med båda och ses allihop eller med en av er ibland om ni vill det. Och inte nödvändigtvis alltid för sex.

Jag är inte särskilt erfaren av sex med tjejer ( har let lite på PiH) och ännu mindre med par, men är nyfiken på att prova hur det känns. Men just därför känns det bäst om vi blir vänner på mer än ett plan. Jag har även en vän som jag träffar ganska sporadiskt, då han inte bor i Stockholm. Vill inte kalla honom kk, då det känns som vi har mer än så ihop, men ändå inte ett par. Vänner som har sex ibland kan vi väl säga.

Vi har pratat om att träffa ett par ihop, och är ni öppna även för det vore det toppen. Vi vill börja med att ha sex med egen partner och mellan tjejerna, ingenting mellan tjej/kille i andra paret, eftersom främst jag, men kanske båda lite, är osäkra på hur det skulle kännas. Orolig för att främst jag skulle känna mig svartsjuk och åsidosatt ärligt talat. Men som sagt, jag vet inte detta ännu, och vill verkligen utforska detta. Så sammanfattningsvis sökes ett par som vill främst träffa en tjej på tre, men ibland kanske bara två ses och ibland blir vi fyra. Kan det va nåt för något par där ute?

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. hej vi är ett par som bor i skåne vill så gärna träffa en tjej som man kan ha det mysigt med jag som är tjej är bi av mig Med vänlig hälsning elna partrik

  2. Hej. Vi är ett par som söker en kvinna/tjej att ha det trevligt med och ta hand om och känner du dig träffad så tveka inte utan hör av dig.Du kan vara väldigt lugn då vi ska ta hand om dig på bästa sätt.
    Kram från vi två

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.