Långvarigt förhållande med annat par sökes!

Långvarigt förhållande med annat par sökes!

Vi är ett gift och mycket seriöst svenskt par i 30-årsåldern, som finns i Uppland, som söker er. Ej S/M eller bisexuellt, utan bara normal vanlig sex med tjejen i centrum. Vi har ett välordnat och lyckligt förhållande sedan flera år, men vill få en långvarig vänskap med ett likasinnat seriöst och pålitligt par. Vi kan träffas en helg med god mat vin, musik eller något annat trevligt för att lära känna varandra. Trivs vi kan vi antingen träffas en annan helg eller redan första gången göra något tillsammans, killarna kan till exempel hjälpas åt att reta oss tjejer med kroppsmassage eller någon leksak.

Fungerar allt mellan oss kan vi tillsammans utveckla våra nätter till det vi vill. Vi hoppas på att bli mycket goda vänner, även utanför sängkanten. Kanske ni vill följa med på några av vara resor runt om i världen som vi ofta gör i arbetet. Att ni är trevliga och snälla och utan problem är lika självklart som att ni är renliga, fullt friska och har ett vårdat yttre. För övrigt får tjejen inte ha små bröst eller vara helt rakad, spinkig eller fet. Killen får ej vara hårig på ryggen eller fet, om han är rakad gör inget.

Hur vi ser ut? Hon är 170 cm och väger 60 kg, rätt så stora bröst, mellanblont, halvlångt hår och en mycket snygg och läcker kropp med muskulösa lår och överkropp. Killen är 185 cm, väger 80 kg, har mörkbrunt hår och hyfsat utseende med en tillräcklig apparat. Skicka gärna flera foton på er, behöver ej vara naket, glöm ej adress och telefonnummer. Berätta gärna lite om er själva. Finner vi er som bra och pålitliga vänner kommer ni inte att behöva ångra er. Vi är öppna, trevliga, roliga och lätta att umgås med. Barn är absolut inget hinder.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *