Partnerbyte och eventuellt lite tjejsex

PartnerbyteSöker er
Hej våra nyfunna vänner, hoppas vi. Vi hoppas just ni läser vår annons och tycker vi kan vara av intresse. Trots att vi inte kan erbjuda vare sig vältränade kroppar eller ungdom. 52 vårar har vi upplevt. Det vi kan erbjuda är att vi är seriösa, ärlliga och vet vad vi vill med rätt par. Men givetvis är det så det fungerar för er också. Stämmer inte personkemin så är det inte aktuellt med något mer. Vårt sexliv är nog ganska normalt tror vi, om vi inte räknar in dom här idéerna förstås.

Ni som vi är intresserade av långa förspel, gruppsex, partnerbyte och eventuellt lite tjejsex. Lite sexiga underkläder är inte heller fel. Några direkta krav på er har vi inte annat en att mannen inte har stor penis. I övrigt är det bara att ni är trevliga och att vi trivs tillsamman över lite god mat och något att dricka för den som vill det. Vi ska väl också säga att vi givetvis hoppas att det inte handlar om en engångsträff. Utan att vi trivs tillsammans och träffas ibland.

Vi utbyter ett par mail och givetvis foton både med och utan kläder, så blir det inga överraskningar utan alla vet vad som bjuds. Telefonkontakt(ej mobil) tar damerna så ingen saknas, före eller efter foton spelar ingen roll. Hoppas på en trevlig sommar.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Vi är ett par från Småland som är nyfikna på att träffa ett annat par. Vi är till en början intresserade av att ha sex i samma rum, säng med hjälpande händer och om allt känns rätt för alla ha sex på fyra med partner byten. Reser ganska mycket under vår, sommar och höst då vi har husvagnen. Letar efter en kille med liten kuk eller ett par där killen har liten kuk. Är nämligen så enkelt att min fru inte vill ha en stor kuk. Det perfekta måttet för henne är 10cm till 11,5cm och normal tjock men hellre lite smalare än tjockare så det är svårt att hitta någon som fyller hennes önskemål. Men vi väntar och fortsätter att leta tills vi finner en kille som har en liten kuk helt enkelt. Så stämmer det in hör gärna av er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *