Sex i samma rum

Hej! Kul att just ni hittade hit! Vi är ett par som har lite erfarenhet av att träffa andra par. Bland annat har vi besökt parklubb, både i Sverige och utomlands. Men även träffat par enskilt på hotell. Där har vi haft sex i samma rum vilket har gett mersmak. Nu vill vi ta ytterligare ett steg och om allt känns rätt så vill vi testa hjälpande händer, tungor och dildos. Så om parbyte är ett absolut krav kan ni sluta läsa nu.

En träff med oss skulle i så fall innebära att vi träffas för en drink. Stämmer av kemin och om alla vill går vi vidare till er eller oss. Väl där så får vi se var kvällen leder oss. Vi söker personer i åldern 38-46 som liksom vi är nyfikna på att testa detta. Erfarna är naturligtvis också välkomna att höra av sig. För oss är personkemin väldigt viktig. Ni är liksom vi glada och utåtriktade. Ni behöver inte ha en perfekt kropp. Vi ser hellre att ni har ett härligt leende, skön personlighet och vill experimentera.

Våra kroppar har en del skavanker. Vi är trots allt 40+. Vi ser inte det som ett problem utan något som ger oss mer charm. På det hela taget är vi är ett snyggt och attraktivt par. Hon liten han stor. Vi tror inte att ni blir besvikna.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *