Tjej eller par sökes!

Tjej eller par sökes!

Vi är ett par, hon 37 och han 40 år. Jag, tjejen skulle vilja överraska min man. Vi har varit ihop i 20 år, och vi har fyra barn. Min man vet inte om att jag söker dig BS-tjej. Även ett par kan svara där tjejen är BS. Hans största dröm är att få se mig i sängen med en annan tjej. Har ingen erfarenhet av tjejsex, men har varit med två killar, därför är jag väldigt nyfiken på tjejsex. Vore bra om du/ni har någon erfarenhet.

Vi skulle kunna gå ut och äta, och om tycke uppstår kan vi överraska min man som skulle bli otroligt glad. Du/ni bör vara vänner av tvål och vatten samt 100% friska. Full diskretion utlovas givetvis. Foto ger förtur. Vi finns i Västergötland.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *