Välutrustad kille

Välutrustad killeVi är ett trevligt par i Stockholmsområdet som söker ett annat trevligt och fräscht par eller en välutrustad kille eller en ensam kvinna. Vi är nyfikna och vill gärna träffas för trevligt möte. Båda är smala och hyggligt vältränade. Eva är mörk och ser bra ut. Vi är intresserade av BS. Peter är ljus. Vi har båda nyligen passerat 40 år. Vi håller igång med träning både kroppsligt och mentalt.

Vi ser gärna att det blir mer än en engångsträff, och om vi trivs med varandra att vi fortsätter att träffas. Vi är nyfiken och har stor fantasi samt att vi vill uppleva erotik och mycket sex tillsammans med andra. Detta ska ske på ett stilfullt och njutningsfullt sätt för alla inblandade. Vi är socialt kompetenta och är säkra i vår sexualitet och våra fantasier. Hör gärna av Er/dig för att se om vi kan hitta ett sätt att träffas.

Kramar

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej vi är ett gift par i från södra Stockholmsområdet, 42 och 48 år gamla. Vi såg ert inlägg och blev intresserade. Vi har aldrig gjort något sånt här tillsammans förut men är väldigt nyfikna och tycker det verkar jätte spännande. Vi har ett bra sexliv i nuläget men vill gärna sätta lite extra krydda på det. Vi är båda intresserade av träning och har atletiska kroppar. Vid kontakt bjuder vi gärna på lite bilder.

    Hoppas att höra från er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *