Älska i samma rum som ett annat par

Älska i samma rumSommarträff
Vi är ett par med ett normalt liv…jobb, hus,barn osv. och med ett bra sexliv men vi fantiserar ofta om att få uppleva hur det är att älska i samma rum som ett annat par och även få vara nära och känna med både händer, hud …och om allt känns rätt för alla….det kan man ju fortsätta att fantisera om.

Ni bör vara ett par med stabilt förhållande ungefär i samma ålder som oss…om kemin stämmer kan man ju umgås utanför sängen också..resor, fritidsaktiviteter osv Vi är renliga av oss och det är säkert ni också. Skriv gärna ett brev och berätta om er själva och vad ni söker..

Kram M & J

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

5 kommentarer

 1. Hej! Vi är ett stabilt par, som pratat om hur det skulle vara å ha sex isamma rum som nått annat par. Har 2 lite äldre barn . Å har sedan några år cyklat racer. Jag 1,72 63 kg
  Frun 1,65 72 kg. ( påväg ner);-) inte bra på att prata om mig själv.? Mvh N å H

  1. Här finns ett par till som gärna vill testa att ha sex i samma rum ….
   Barnen har flyttat ut nu så finns bra möjligheter att börja med en parmiddag !!!!
   S & H

   1. Hej!
    Jag är på gång att ordna ett par för mig och sambon, jag är nog den som driver på men, skulle gilla om vi kunde börja med massage i samma säng och sedan byta förhoppningsvis.
    Vi ser bägge ganska bra ut, har barn och vill gärna träffas ut o ta ett glas först. Vi bor i Sthlm.

 2. Par från kronoberg som är intresserade. Men om det ska bli något partner byte eller sex alla fyra så kräver frun en liten kuk på 10cm till 11,5cm och max 11 i omkrets. Hon vägrar ändra sig där så vi har problem med att hitta ett par som passar in. Hur stor har killen. Bara det som kan hindra en träff som vi ser det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *