Min älskare vill dela med sig!

Min älskare vill dela med sig!

Vi är ett seriöst särbopar, i Göteborg där jag (tjejen) är BS, 37 år, 170 cm, mullig, med lagom fasta bröst och en helt rakad fitta, som han gillar att slicka mycket och länge. Min älskare är gift 50 år, 183 cm, smärt, med en rakad och välutrustad kuk, som jag gillar att suga och ha i mig, det är lika skönt båda delarna. Vi är ärliga, renliga och sjukdomsfria. Då han har svårt att komma ifrån vill han så klart dela med sig, men det blir också så att han kommer med ibland.

Jag vill bli knullad av två män samtidigt. Han vill väldigt gärna se på när jag slickar en härligt våt fitta. Vi gillar mjuksex med mycket smek, slick och sug, analsex, onani, massagestavar och porrfilm, men ej S/M eller toasex. Vi söker par, eller ensamma tjejer och killar för sköna sexlekar. Inga engångsträffar utan endast ett långvarigt förhållande. Är ni ett par som svarar så ska ni vara fria från svartsjuka. Vi kan börja kvällen med sköna knull i samma rum, men vi vill även ha partnerbyte, Vi vill att hon är mullig och rakad, och att han har en välutrustad och stadig kuk. Er ålder är 40 år och uppåt. 100% diskretion, renlighet och friskhet krävs och ges. Längtar efter er, kram.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.