Kille eller par sökes!

Kille eller par sökes!

Vi är ett gift och mycket seriöst, svenskt par i 30 års åldern i Uppsala, som söker er. Ej S/M, toa eller BS, utan normal vanlig sex med tjejen i centrum. Vi har ett välordnat och lyckligt förhållande sedan flera år, men vill ha en långvarig vänskap med ett likasinnat seriöst och pålitligt par. Vi kan träffas en helg med god mat eller något annat trevligt och lära känna varandra. Trivs vi ihop så kan vi antingen träffas en annan helg, eller redan första gången göra något tillsammans. Killarna kan exempelvis hjälpas åt att reta oss tjejer med kroppsmassage eller någon leksak. Fungerar allt mellan oss kan vi tillsammans utveckla våra träffar till det vi vill. Vi hoppas då bli mycket goda vänner även utanför sängkanten. Kanske vill ni följa med på några av våra resor runt världen som vi ofta gör i arbetet.

Att ni är trevliga och seriösa och saknar problem är lika självklart som att ni renliga, fullt friska och har ett vårdat yttre. För övrigt får tjejen inte ha för stora bröst, vara helt rakad, spinkig eller fet. Killen får inte vara hårig på ryggen eller fet, om han är rakad gör inget.

Hur vi ser, hon är 170 cm, 60 kg, rätt storbröstad (C85) med mellanblont, halvlångt hår och en mycket snygg och läcker kropp med muskulösa lår och överkropp. Klär sig gärna i korta sexiga kjolar och läckra underkläder, då vi ska ha kul. Hon skulle platsa i vilken exklusiv herrtidning som helst utan överdrift. Killen är 185 cm, 80 kg, med mörkbrunt hår, hyfsat utseende med en ganska stor apparat.

Skicka gärna flera foton på er båda vilket inte behöver vara helnaket, bikini eller shorts går bra och glöm inte mobilnummer. Berätta lite om er själva. Finner vi er som bra och pålitliga så svarar vi, ni kommer att behöva ångra er. Vi öppna och trevliga och lätta att umgås med. Om ni ha barn är det inget hinder. Barnpassning går väl att ordna på olika sätt, om ni vill komma till oss.

Är du en ensam kille som svarar, gäller allt ovan och att du inte har några. Du får gärna vara ful eller kort (160-170 cm), blyg och oerfaren bara du är snäll och trevlig. Har du svårt att skaffa tjejer eller mycket sällan träffar tjejer, är det ett mycket stort plus. Du ska vara mellan 18 och 60 år, Är du mellan 18 och 22 år, eller mellan 50 och 60 år, extremt kåt med en ordentlig utrustning mellan benen är det ett extra plus. Extra upphetsande om du har en riktig bamsekuk eller en kuk med jättesprut, som hon får smaka på och eventuellt känna inuti sig om hon vill. Du måste sända foton så vi kan se hela dig och din apparat! Berätta gärna lite om dig själv. Avståndet mellan oss behöver inte vara ett hinder, det kanske vi kan lösa.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *