Är du kåt och nyfiken på tjejsex?

Är du kåt och nyfiken på tjejsex?

Svara då gärna oss, ett utåtriktat och renligt par i Stockholmstrakten med aptit på både livet och sex. Vi är runt de 30, men din ålder är oväsentlig då vi söker dig som i första hand vill ta hand om mig med din unga kropp och i jag går i princip med på vad du vill. Jag är inte direkt nybörjare vad gäller tjejsex, men det är bland det underbaraste jag vet, förutom min sambo så klart. Vad gäller honom sa ställer han upp på våra villkor, hans önskan går i andra hand.

Jag själv är inte främmande för någonting, så länge jag kan lita på dig. Det enda jag kräver är att detta inte blir en engångsträff, så länge vi både trivs i varandras sällskap. Det vore trevligt om du villa skicka med ett foto, vilket inte behöver vara naket. Vi svarar alla med foto och mobilnummer. Vi vill inte ha några svar från ensamma män.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *