Återkommande träffar

Hej!, Vi är ett trevligt och socialt par som letar efter ett par som vill ses återkommande, mer eller mindre rena sex träffar utan massa middagar, fika, krogen mm. Vi båda ser bra ut, är välvårdade, vältaliga och väldigt lätta att umgås med.

Vi gillar det mesta inom sex och har få gränser. Vi gillar hårdare tag men är inget måste och vi har ingen avancerad bdsm träff första gången med någon. P-byte, tjejsex, analt, 2 killar på 1 tjej, bondage mm är lite av det vi gillar. Vi har erfarenhet av både trekanter och par träffar.

Vi ser gärna att ni är i åldern 18-40, skulle ni båda vara undergivna så är det ett jättestort plus 🙂 Vi är alltid öppna för förslag och uppskattar ett lite längre svar där ni berättar lite om er själva och vad ni är intresserade av. Vi gillar att gå rakt på sak vid en träff!!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej. Var i Sverige finns ni?

    Vi är ett vuxet och frisinnat par 50+ i södra Sverige som söker annat par att umgås med. I och utanför sängen. Kvinnan är nyfiken på tjejer, men har mest erfarenhet av män. Vi är hela och rena och förväntar oss detsamma.

    Personkemin måste funka, så ett första möte utan krav är ett måste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.