Härligt par som letar efter härlig tjej

Härligt par som letar efter härlig tjej

Vi är ett par i vår absolut bästa ålder som söker en sexig och trevlig tjej för sexuellt förhållande. Om du är en tjej och mellan 20 och 35 år bör du definitivt läsa mer om oss. Om du är extra sexig, lekfull, söt och trevlig kan det leda till något mer… Vi är ett par 27 år (hon) och 26 år (han). Vi ser bra ut och är annars ganska så vanliga människor. Vi har bra sex och ha en säker och god relation. Hon är mörk, cirka 175 cm lång, 75 kg, nästan helt rakad och gillar tjejsex. Han är också mörk, ungefär 178 cm lång, 75 kg, helt rakad och gillar att titta på tjejsex, och tänder på och gillar att tillfredsställa två tjejer samtidigt.

Vi letar efter en tjej för sex och ett trevligt förhållande med oss. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, hon har erfarenhet av tjejsex i det förflutna och älskar det. Vi vill inte bara ha ett engångsmöte, utan en ny vän vi kan träffa regelbundet för både en normal vänskap och där möjligheten att utvecklas sexuellt tillsammans finns. Vi är som du. Trevliga, snälla, seriösa och längtar efter någon att dela våra drömmar med. Vi är ganska frisinnade och är rimligt utforskande, så länge det inte skadar någon. Är intresserad av de flesta former av sex, men det finns gränser vi är överens om. Vi har inga barn, men det kommer väl som för alla andra.

Utseende är inte allt, men du måste ha charm, utstrålning, vara ärlig, vara sjukdoms fri och diskret. Berätta lite om dig själv och vad du letar efter. Svar med en bild kommer att prioriteras men vi kommer att svara alla. (Naturligtvis är ingen nakenbild nödvändig) Om kemin är rätt, kan vi få några underbara upplevelser tillsammans. Svar från hela landet är intressanta. Kanske kan vi träffas på en romantisk middag med ett glas rött vin eller två? Väntar på dig!

Kram och kåta hälsningar från oss!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *