Tjej för vanliga erotiska upplevelser

Tjej för vanliga erotiska upplevelser

Vi är ett ungdomligt och lyckligt gift par i slutet av de trettio, som vill ha lite extra spänning i vardagen. Vi hoppas därför att vi genom denna annons kan komma i kontakt med en kvinna/tjej för delade erotiska upplevelser. Vi har ett mycket bra och stabilt förhållande, där bra och spännande sex är en viktig ingrediens.

Vi vet att om kemin är rätt så kan tre personer ha underbart spännande och härlig sex tillsammans. Som ni förstår har vi lite erfarenhet av detta från tidigare, inte tillräckligt för att vi på något sätt känner oss som ”experter”, men nog för att vi vill prova detta igen.

Vi letar efter en tjej/kvinna som är lika säker som oss på att hon vill prova detta. Vi har en normalt snygg look, som vi antar att du också har. Renlighet, diskretion och sjukdomsfrihet är ett naturligt, absolut och ömsesidigt krav.

Vi skulle vilja ha en bild av dig (med kläder på), men detta är inte ett villkor i första svaret. Vi hoppas att vi kan lära känna dig bättre genom några e-postmeddelanden. Om vi sen känner att kemin är rätt kan vi ordna ett icke-bindande möte. Vi lägger snabbt till att detta är en 100% allvarlig annons och därför förväntar vi oss bara allvarliga svar. Vi ser fram emot några läckra och spännande kvällar med dig.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *