Bisexuell tjej på 19 år letar kvinnor eller par

Bisexuell tjej på 19 år letar kvinnor eller par

Bisexuell tjej på 19 år letar efter tjejer / kvinnor eller par (där hon är bisexuell) i och runt Trollhättan. Jag är en ny student här i staden och vill nu leva ut mina sexuella fantasier. Jag är 164 cm och väger 62 kg, har en vältrimmad kropp, brunt halvlångt hår, bruna ögon. Jag hör ofta att jag är en söt tjej. Brösten är väldigt känsliga, fasta och fina (85C) och min fitta är alltid rakad och konstant våt. Jag är lite oerfaren, men drömmer om sex med både män och kvinnor, ofta med båda tillsammans.

Jag gillar tanken på styva kukar, våta fittor, ett bra knull, oralsex, analsex, våt sex, lättare S/M, dildolekar, foto, film, sexiga underkläder, hårt smink, ”hora” beteende, sex på offentliga platser, gå ut och knulla i staden, att vara riktigt slampig och utmanande osv. Blir kåt bara av tanken att visa en annan sida av den lilla, oskyldiga Ann-Helen.

Drömmen är ett erfaret, vuxet par, eller flera människor tillsammans, där jag utnyttjas av alla enligt konstens alla regler och där jag får en full träning i utsökt och ohämmad sex. Därför söker jag kvinnor och par (eller grupper) i åldern 30-60 år. Ensamstående män om du som jag är under trettio – så klart! Och: Jag svarar bara de som bifogar en bild av sig själva. Då får du några bilder av mig tillbaka. Denna annons är allvarligt menad, och jag accepterar bara allvarliga (men inga oförskämda och upprörande) svar tillbaka.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

2 kommentarer

 1. Hej!
  Vi är ett par han 25 och hon 34.
  Vi är intresserad och testa lite saker tillsammans. Vi bor nära Udevalla.

 2. Hej!
  Vi är ett par han 28 hon 26, letar efter extra tjej att ha allt med. vi bor ganska nära Uddevalla. Vid intresse kan vi skicka bilder.
  Mvh
  Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.