Extra tjej för mig och min man

Extra tjej för mig och min man

Hej! Jag är en gift tjej på 29 år som kommer från Medelpad, som vill komma i kontakt med en tjej som har samma intresse som mig inom sex. Jag letar efter en extra tjej till mig och min man, kanske det är dig jag letar efter. (Jag är bisexuell, han är hetero) Vi skulle vilja träffa en tjej mellan 18 – 40 år för trekant och gemensam mysighet, där vi tjejer är i centrum.

Lite om oss är jag 162 cm och väger 49 kg och har mörkt halvlångt hår, han är 172 cm och väger 70 kg med blont hår, båda har vi blå ögon. Jag har lite erfarenhet av trekant med tjejsex. 100% frisk, renlighet och diskretion är en självklarhet. Hoppas att höra från dig. Svara med en bild men det finns inget andra krav.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.