En extra man

En extra manLekar på tre

Vi är ett seriöst särbopar som söker en extra man för spännande lekar på tre med kvinnan helt i centrum.

Hon är 1,68, med mjuka härliga former och stora härliga bröst som tycker om att bli kyssta. Hon är nästan helt rakad.

Han är lång och har ingen övervikt och är normalutrustad. Den vi söker får gärna vara gift eller sambo bara du kan komma loss lite då och då utan allt för mycket besvär.

Vi söker en man som med stil och finess tillsammans med mannen kan ta kvinnan till höjderna. Vi söker absolut inte någon man som bara är ute efter att sätta på kvinnan och bara pumpa och pumpa! Vi gillar mjuksex i en lugn avspänd atmosfär och där männen bygger upp kvinnans njutning med händer, mun och tunga tills hon ber att få smaka på mera och mera av oss båda män. Får hon njuta får vi mångfalt tillbaka.

Den man vi söker SKALL vara mellan 45 – 58 och vara fräsch och proper. Du får heller inte ha någon nämnvärd övervikt utan vi uppskattar en något så när vältrimmad kropp. Nu när vi skall söka en extra man ser vi gärna att du är rejält välutrustad (grov) och uthållig! Är du rökare eller snusare är vi inte intresserade heller! Du får gärna skicka foto så hon kan bedöma själv *L*

Hoppas på många intressanta svar! Vi svarar tillsammans till alla som skriver till oss när vi får tillfälle. det är inte lönt att tjata på oss att vi skall svara, det kommer när vi har lust.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej
    Skönt och höra att villa göra bra för en kvinna. Här en bra kille som kan hjälpa till väldigt diskret
    Skriv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *