Bisexuell kille letar efter ett par

Bisexuell kille letar efter ett par

Bisexuell kille på 40 år i Stockholm, är ungkarl igen efter sju är som sambo. Känns jobbigt att gå på krogen och ragga, så nu ska jag försöka få mina fantasier uppfyllda med en annons här. Och det är att ha mjuksex med ett snyggt par, där han är lätt bisexuell. Bara tanken på att ha samlag samtidigt som jag har oralsex med kuken vore otrolig. Jag är 188 cm lång och väger 80 kg, med okej kropp och lagom snopp. Enligt andra ser jag väldigt bra ut. Skicka ett foto med kläder på, så jag får se hur ni ser ut. Jag skickar foto på mig till er. Om ni vill, så skicka med mobilnummer, så att vi kan prata om vad vi vill göra. Jag har haft lätt BS-sex för tio år sedan, med en barndomsvän vid ett tillfälle, sedan dess har jag bara drömt om det.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.