Finns här ett par eller en ensam kvinna?

Finns här ett par eller en ensam kvinna?

Par eller kvinna sökes av ett lekfullt Skånepar. Vi är båda gifta, var och en på sitt håll, men träffas så ofta vi kan. Vi är otrogna med stor förtjusning, eftersom vi båda ar heltända på sex. Nu vill vi försöka utöka våra lekar. Vi har både inre och yttre stil, det kräver vi också av dig.

Hon är 33 år, och har fött fyra barn. Trots det har hon en perfekt slank kropp och fylliga bröst. Hon är söt och kåt, har blont halvlångt hår och är oftast helt rakad. Hon älskar kuk och sperma i alla hål.

Han är 45 år, pappa till två vuxna barn och tre små barn. Han har en stor och tjock kuk som kan hålla stånd hur länge som helst. Han är charmig, sensuell, muskulös och uthållig. Håret är mörkblont, mustaschen lite kittlig, och han sprutar nästan hur mycket som helst.

Vi har länge funderat på att försöka hitta ett par eller ensamma kvinnor för en längre relation. Vi njuter mycket av långa förspel och har inget emot att låta någon annan titta på oss medan vi lekar. Vi tänder på att ta bilder och videofilma. Gör du också det? Och vi älskar gärna på stranden. Vi är nog hopplöst kåta av oss. Tjejsex tänder oss enormt! Vi vill pröva på dig. Vi vet att du finns. Men hur och när ska vi våga mötas?

Detta är första gången vi annonserar, och därför vill vi skynda långsamt. Om du föredrar, så kan vi göra en mjukstart med erotisk mailväxling. Då har vi bättre möjlighet att lära känna varandras önskningar och behov innan vi träffas. Vi är lyckligt gifta, tack vare att vi vågat träffas och vara otrogna. Med stor förtjusning släpper vi loss vår uppdämda lust. Visst är det väl skönt att vara riktigt kåt? Hör av dig/er, gärna med ett foto, så skickar vi ett av oss. Naket om du vill. Vi föredrar att älska oskyddat. Det är ju skönast så. Och vi tror du instämmer?

Vi är givetvis fullt friska och mycket renliga av oss. Vi garanterat full diskretion. Det gör inget om du är gift. Svarar ett par, så ska ni helst vara unga. Vi önskar inga svar från ensamma kukar! Hon drömmer ibland om att få njuta av två kukar samtidigt, och att de sprutar henne full. Vad tycker du? Skydd finns, om så önskas. Hör av dig! Kram.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *