Fräsch och varmblodig BS-kvinna sökes

Fräsch och varmblodig BS-kvinna sökes

BS-kvinna, med stor sexaptit som tycker om långa, härliga sexlekar med mycket kel, smek, slick, sug och långa sköna knull, sökes. Mysiga träffar och skön, intim, varaktig bekantskap vill ett sexigt och sexglatt sambopar ha. Hon är en het, kåt, slank. mycket storbystad helrakad och en starkt bisexuell kvinna på 44 år, och han är en ung och läcker, vältränad, färgad kille på 34 år, med en stor och härligt ståndaktig, helrakad bamse. Vi lever i ett socialt, välordnat och stabilt förhållande och har ett rikt, intensivt och lekfullt härligt sexliv.

Vi vill att du som svarar är en slank kvinna som tycker om att klä dig snyggt och sexigt och använda högklackat. Om du har liten eller stor byst saknar betydelse, men du får gärna ha en lite mullig och kramgod bakdel. Vi är rökfria (helst du också), men tar gärna ett glas vin när vi kommer hem från jobbet och myser och kelar i bubbelbadet.

Detta är en ärlig annons och vi fordrar och garanterar absolut diskretion, renlighet och friskhet. Vi önskar i första hand svar med foto i helfigur, gärna lite vågat och lättklätt, samt gärna ett foto på din läckra bakdel också. Helst svar från Närke, Småland, Södermanland eller Östergötland – men inget krav. Svar utan foto eller beskrivning av dig besvaras ej. Heta kyssar från OSS.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *