Ha sex på tre

Ha sex på treTrekant som blir av

Ett välvårdat par som gillar att leva livet med sport, god mat och njutningar. Vi har varit ute och sökt tidigare med dåligt resultat. Det är viktigt att det är seriöst och inte bara kön som det pratas om eller visas. Vi vill att det skall bli allvar.

Hon är smal, 165, snygga bröst och en mycket sexig och fast stjärt. Klär sig gärna i sexiga underkläder och korta kjolar eller tajta byxor.

Han är 188, vältränad, ren och snygg inget skit under naglarna är viktigt. Båda är icke rökare/snusare.

Vi söker kille som är riktigt välutrustad och har känsla för att ha sex på tre. Det är ingen idé att svar om du inte är mer välutrustad än killen (20 cm), det skall vara något helt speciellt. Måste vara vältränad och välvårdad. Ingen rökare, snusare. Tvål och vatten är viktiga redskap. Svar med fotokrav allt annat kastas !

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Hello, i am stefan 33 years from Gerogia. I like sex. Sex is very important for my life. I have wife but i need extra hot sex per week one or twice. I like everything in sex, i am hetero sexual but i want to try treesam. I am free in sex and like posse 69. If you have interesse, we can meet trink caffe and know each other. All the best in your life Stefan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *