Har aldrig provat sex med ett par tidigare

Har aldrig provat sex med ett par tidigare

40-årig kille, fräsch och gift, söker ett fräscht, friskt och renligt par. Även ensamma kvinnor sökes. Jag bor i Göteborg, det gör ni/du också? Ni ska älska sexiga underkläder, oljor, analsex, massagestavar med mera. Jag älskar att slicka fitta, smekas och knulla. Är uthållig. Jag har aldrig provat sex med ett par tidigare. Har fantiserat och drömt om det, så ni kan vara först på täppan.

Jag blir väldigt kåt när jag får tillfälle att ta på mig nylonstrumpor och silkestrosor. När min familj inte är hemma tar jag tillfället i akt, då drömmer och fantiserar jag om att få älska och bli älskad av ett par. Jag kan tänka mig att bli knullad och knulla ett par både i fittan och anus. Jag 187 cm lång, blond, 85 kg tung, inget fett på kroppen. Diskretion är ett måste. Svara och lämna ditt mobilnummer och foto, så hör jag av mig! Jag längtar.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.