KILLAR OCH PAR SÖKES

KILLAR OCH PAR SÖKES

Jag är en trevlig och snäll tjej från norra Halland som söker efter killar eller par för mysiga och ömma träffar. Ni eller du skall vara liksom jag, seriös, renlig och sjukdoms fri. Jag har ett stort behov av sex, onanerar flera gånger om dagen, vilket ibland kan vara lite påfrestande. Nu hoppas jag med denna annons träffa en sexpartner.

Om du gillar bröstmjölk, så har jag mängder av detta. Jag gillar mjuksex, men också ibland lite tuffare tag. Jag har länge drömt om att bli bunden och utnyttjad. Killar och par i alla åldrar kan svara. För svar skicka mig ett foto, samt gärna mobilnummer. Vi kan börja med att onanera tillsammans framför Skype.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *