Utforska glädjen i sexlivet

Utforska glädjen i sexlivet

Vi är ett par på 33 och 38 år från Västkusten. Han är 192 cm, och väger 85 kg, blå ögon och mörkt kort hår. Hon är 173 cm, och väger 59 kg, blå ögon och ljust kort hår. Vi är båda rakade. Vi letar efter ett par eller en tjej som vi kan utforska glädjen med i sexlivet. Vi har ingen erfarenhet, men skulle vilja.

Hon drömmer om två män samtidigt och vill gärna utforska tjejsex. Som de flesta killar har han drömmen om två tjejer i sängen. Han är inte rädd för killar heller. Hoppas att det finns några seriösa par här som kommer att kontakta oss. Vi är båda lite bisexuella, så alla kan ta kontakt med oss. Väntar nu på svar!!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej vi är ett par på 30 och 35 år som bor strax utanför Göteborg. Vi är båda aktiva, tränar på gym och åker skateboard. Vi är båda Bi. Han är 167cm och väger 59kg blå ögon med massa tatueringar (Svensk). Hon är 157 och väger 57 kg, bruna ögon och mörkt långt hår (svensk/asian). Vi är öppna för det mesta, han vill gärna utforska hur det är att vara med en kille. Hon är öppen för tjejsex m.m. Om ni vill se mer av oss kan ni adda oss på snapchat : rappsdlars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *