Kåt bisexuell tjej vill slicka din fru

Kåt bisexuell tjej vill slicka din fru

Jag är en bisexuell tjej som är 170 cm och väger 62 kg. Mörkblond, med vanliga bröst, glatt rakad och kåt som få. Jag letar efter ett par för sex, men initialt för att utbyta mail om sex och drömmar vi har. Om sen kemin är rätt kan vi möjligen träffas, jag tycker att det här är spännande. Min dröm är att få slicka en annan tjej medan hennes man knullar mig bakifrån. Hoppas att det finns något av denna kaliber där ute. Kram från Magna!!!!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

5 kommentarer

 1. Hej
  din fantasi låter som min 😊 är du intresserad av att pratas vid så hör av dig på mailen. Vi är ett ungt fräscht par på q34 och m40 som söker efter en kvinna till en trekant.

  mvh

  J och S

 2. Hej Wildfantasy. Vi är ett par som pratat om att ha en annan kvinna med i leken men vi har aldrig prövat men det känns spännande och skulle du vara intresserad så blir vi glada med en härlig känsla. Och du behöver inte vara orolig utan vi tar väl hand om dig ;). Och vi träffas över en typ kopp kaffe innan.
  Kram från oss till dig.

 3. Hej!
  Jag och min fru är intresserade av att låta en extra tjej få vara med oss när vi har sex.
  Hon har varit med andra tjejer förut dock är det bara dom som har varit med varandra och jag har inte varit med, men hon vill gärna testa att ta med en tjej in i leken så att säga.
  Jag är 30 och hon är 28 med normalt byggda kroppar.
  Verkar vi något intressant så hör gärna av dig så kan vi spinna vidare och prata om våra fantasier och se vart det leder oss.

  MvH
  J & A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *