Jag vill ha det mysigt med ett par

Jag vill ha det mysigt med ett par

Jag har alltid drömt om att få ha det mysig med ett par, antingen bara som åskådare eller så kanske jag få vara med i leken? Jag är bisexuell men har aldrig testat en trekant med ett par, men nu är det dags för min sexfantasi att gå i uppfyllelse, så jag undrar om det finns ett par som vill ses.

Jag har bilder och webbkamera så att du kan se att jag verkligen är en tjej och då kommer jag att se att ni verkligen är ett par, tycker att det är viktigt, det finns en hel skrupelfria typer tyvärr.

Jag ser bra ut, har normal kroppsform och är alltid rakad, och ni är det också hoppas jag. Jag är ganska ung, 27 år år, och er ålder bör vara någonstans 20-35 år max. Även om jag är ganska så ung har jag en hel del erfarenhet av sex och är därför inte en nybörjare. Hoppas att ni är ute någonstans! kram

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej!
    Vi är ett par på 25 ålder som bor nära Uddevalla, vi intresserad att ha en trekant med extra tjej. Hon är bi Men hon har inte testat heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *