Letar efter en trevlig tjej till ett par

Letar efter en trevlig tjej till ett par

Att utforska sig själv, dess gränser och uppleva det oväntade. Det är vad vi letar efter här. Vi är ett ungt, exceptionellt attraktivt, lekfullt och utforskande par som letar efter en trevlig tjej för lite gränsöverskridande och rolig lek. Han behöver inte nödvändigtvis inte delta, utan är nöjd med att se 2 vackra flickor ha kul med varandra?

Hon är bisexuell och har tidigare erfarenhet av tjejsex och tycker om att skämma bort och dominera ”oskyldiga” tjejer. Hon är överkåt och älskar sex. Runda former, fasta bröst, långt svart hår, mycket välformad, fast röv och silkeslen, brun hud.

Han är hetero och tänder på tanken av 2 stygga tjejer som tycker om att ta hand om honom och varandra. Bara att tänka på två nakna flickor tillsammans gör honom helkåt.

Han är lång, stilig och mörkhårig och en fantastisk älskare som kan vara mild och snäll, men också stark och dominerande. Tillsammans har vi utforskat varandra och är mycket klara över vår sexualitet, och tänder på idén att skämma bort en härlig tjej som, liksom oss, både kan se det snuskiga och sköna genom att bli en del av vårt erotiska universum.

Vi är båda på full fart genom våra liv och letar inte efter en tjej genom denna annons i desperation, utan eftersom vi ser det som ett trevligt och spännande upplevelse, något som vi vet kan vi lägga till en härlig krydda i vårt sexliv.

Par: För precis rätt, vackra par, kan vi också frestas att ha sex där flickorna är tillsammans, men att killarna håller sig till sin egen tjej. Vi är inte för: Djur, toalettsex, minderåriga, hardcore s/m, ensamstående män!!!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *