Man söker par

Man söker parVältränad!
Jag är en vältränad och frisk kille i Eskilstuna på 40 år som söker par som kan tänka sig en extra kille som ställer upp på edra önskningar helt och fullt ut. Tjejer/kvinnor, ålder egalt, som älskar långa förspel och som jag älskar all sex utom toa. Ring mig nu direkt och berätta vad just ni tänder på. Renhet och friskhet ett krav. Endast seriösa svar.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Hej min fru ser din anos hon vill träffa dig vi tar hand om henne ordentligt hon vill ha 2 kukar samtidigt om du även har 1 vän e han Välkommen

  2. Hej. Jag och min fru vill två bra kuken men jag har en. Kan du hjälpa till ett med din maskin?Vi bör i Stockholm. Jag är 183 lång 90 kg med en hård kuk,min fru är160 med jätte stor bröst.

  3. Tror på pricken att den där kuken är precis vad min smärta tjej behöver för att landa på jorden, satsen får du lägga över brösten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *