Transvestit som vill ha gruppsex

Transvestit som vill ha gruppsex

Transvestit i Småland! Jag är 40 år, men ser ut mer som 30 år. Jag är ganska liten, 168 cm lång, ganska smal och slank. Jag rakar inte min kropp, men använder peruk och smink. Jag älskar att klä mig i svarta, sexiga kvinnokläder och högklackade skor. Jag söker killar och tjejer för skön sex. Jag spelar gärna olika roller. Jag kan vara feminin och undergiven, jag kan vara fräck och dominant.

Jag älskar att suga kuk och att få massor av sperma i mitt ansikte och i munnen. Jag tar gärna en kuk i ändan samtidigt som jag suger en annan kuk. Vill gärna ha flera killar på en gång. Jag vill gärna bli videofilmad och fotograferad när jag suger kuk och blir knullad. Jag skulle väldigt gärna vara med om ett stort gruppsexparty mellan män, kvinnor och transar, där alla älskar med alla. Ni är, liksom jag, friska, renliga, diskreta och seriösa. Kom igen, svara mig, jag lovar att ingen blir besviken!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *