Mycket läcker XXL slav

Mycket läcker XXL slav

Jag är en mästare med en slav. Min slav är en mycket läcker XXL-tjej som gör som jag befaller henne. Vi skulle gärna komma i kontakt med par för att få ge henne ett härligt samlag. Det här är inte engångsträffar vi letar efter, så var allvarlig om du kontaktar oss. Det måste dock sägas att min slavs fitta inte är till för extremt hård S/M.

Hon skulle mycket gärna vilja vara med en annan kvinna som är i ungefär samma storlek som hon själv, eftersom det är en fantasi hon har haft länge. Men jag är en mästare som även kan tänka mig att erbjuda min slav partnerbyte i samma rum. Om ni inte har försökt mild S/M tidigare, men har önskan att prova på, skulle vi mycket gärna ta med er i våra lekar.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *