Vill ha sex med en tjej

Vill ha sex med en tjejTjejsex!

Hejsan, jag är en blond tjej med blågröna ögon på 24 år som vill ha sex med en tjej framför min pojkvän. Fast fler åskådare skadar ju inte… Jag är inte intresserad av partnerbyte men vi kan ha sex i samma rum, huvudsaken är att vi tjejer har sex. Sen lite lek och smek gör det hela förhoppningsvis bara bättre… Svårt att veta vilka som är seriösa här, men jag får väl lita på er… Byte av bilder och mer information får ni givetvis ifall ni hör av er.

Puss å kram mig

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

  1. hej jag och min kille är nämligen inne på samma tråd som dig. Det skulle vara hemskt trevligt att få kontakt med er. 🙂

    kontakta mig på kik honmedstilen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *