Par från Uppsala söker sexvänner

Par från Uppsala söker sexvänner

Vi är ett par från Uppsala i en ålder av 24 och 26 år som letar efter andra par för spännande sexträffar. Vi är helt oerfarna på det här, men har under en lång tid fantiserat om mer än bara oss två i sängen. Vi litar också på varandra till 100% och det måste ni också göra. Renlighet och sjukdomsfrihet är ett krav som vi sätter mycket högt. Vi tänder på vanligt mjukt sex och dildolekar. Eftersom vi är oerfarna inom det här tycker vi det vore trevligt om vi kan gå försiktigt fram så att första gången för oss blir en härlig upplevelse som vi inte kommer att glömma i första taget.

Vi har båda en normal look. Han är 190 cm lång, 83 kg, mörkt, kort hår och blå ögon. Hon är 155 cm lång, 50 kg, ljust, halvlångt hår, blå ögon och fasta bröst i storlek 75b. Vi tycker att det är underbart att ha sex både i och utanför sängen, det är extra upphetsande och härligt att ha sex ute i naturen, åtminstone när det inte är allt för kallt. Vi är inga nudister, men tycker det är trevligt att spendera natten nakna ute en sensommarkväll när vi är helt för oss själva. Det hade varit trevligt att lära känna någon som skulle vilja prova detta med oss under sommaren eller en kanske på en semester till varmare regioner, vem vet, där vi kunde ha en läcker fyrkant i Guds fria natur med mycket slick, sug och knull.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej, vi har drömt om gruppsex och utbyte ett tag, men tyvärr är de flesta sajterna falska och syftet är att bara samla in pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.