Par i Umeå söker en bisexuell tjej eller ett par

Par i Umeå söker en bisexuell tjej eller ett par

Par i Umeå söker en bisexuell tjej. Vi är ett par på 29 och 33 år. Hon är 165 cm och väger 57 kg, har långt brunt hår, små bröst, är delvis rakad och väldigt sexig. Han är 175 cm och väger 80 kg, har kort ljust hår och är bra utrustad. Båda två betraktas som fräscha och snygga av omgivningen.

Vi söker en sexig och kåt tjej mellan 18 och 24 år, med ett bra självförtroende. Du ska helst se bra ut och inte ha någon övervikt. Vi har fått mersmak på trekanter efter att ha varit två killar om henne hittills. Vi tycker om att fota, filma, leka med massagestavar, lite lätt bondage, sug, slick, analt, olja med mera.

Kortfattat har vi en bra fantasi och är inte begränsade av något förutom toa och S/M. Vi kan träffas över en bit mat hemma hos oss/er, ta en öl eller gå på krogen och se vad som sker. Vi sätter gränserna tillsammans. Vi har länge tänkt på att starta en grupp eller klubb för yngre kåta par och tjejer. Intresserade par 18 till 25 år, är också välkomna att svara. Vi är vänner av tvål och vatten. 100% sjukdomsfritt ges och krävs.

Eftersom Umeå verkar vara bögarnas och transarnas stad, önskar vi oss svar från normala och kåta människor som vi själva. Svar från killar och sjuka människor åker direkt i papperskorgen. Svar med foto ger garanterat svar. Svara med mobilnummer och adress. Denna annons är helt seriös. Vi vågade, gör ni? Vi ser fram emot en underbar tid med många träffar.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *