Par se hit!

Par se hit!

Jag är en gift 28 årig kille med utländskt påbrå, som länge fantiserat om gruppsex, tyvärr lockas inte min fru av den idén. Därför söker jag på egen hand med min frus tillåtelse detta sexuella äventyr. Jag drömmer om ett sympatiskt par där kvinnan fantiserar om att älska med två killar och där mannen verkligen blir upphetsad av att se sin kvinna älska med någon annan.

Givetvis så lär vi känna varandra först och bygger upp en erotisk laddning för att sedan ladda upp under en god middag med vin, sedan fortsätter vi med en bra porrfilm, efter det så älskar vi hela kvällen. Givetvis så vet jag skillnaden på mitt och ditt och gränserna sätter vi tillsammans innan. Mer fakta om mig: jag studerar, är pappa till ett barn på 1,5 år, uppväxt i Sverige, 180 cm lång, frisk och diskret. Jag hoppas något sexigt par fastnar för min annons och svarar mig nu! Stockholm med omnejd, eller Malmö på sommaren.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

  1. Jag har fastnat för din annons då vi också bor i Stockholm. Vad sägs om vi hittar en tjej till här samt andra par som också bor i Sthlm?
    Lu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *